Pogosta Vprašanja

Ne vemo še 🙂 Ampak brez skrbi, javimo na naši FB strani takoj, ko bomo imeli več informacij.

Ker ljubimo umetnost. Ker se je ideja rodila in je bila preveč dobra, da ne bi nič naredili za to. Ker je prva sezona presegla naša pričakovanja in jo sedaj hočemo še izboljšati in doseči še več ljubiteljev umetnosti.

Kot ustvarjalec sodeluješ tako, da fotografijo izdelka in potrebne informacije vneseš v prijavno formo, katero najdeš na naši spletni strani. Ne preko Pimp my Walls emaila kot je bil postopek prejšnjo sezono.

Kot kupec sodeluješ tako, da pod objavami izdelkov na naši FB strani s komentarjem dvigneš ceno za vsaj 1 eur od najvišje ponudbe v tistem trenutku.

Če sodeluješ, sodeluj do konca. Tako kupec kot avtor dela sta odgovorna, da dejansko izpeljeta nakup in predajo dela.

Če se zmagovalec dražbe potuhne, izdelek dobi kupec z drugo najvišjo ceno.  Ampak tega upamo, da ne bo.

Tedenska dražba traja od ponedeljka (objava albuma okoli 12ih dopoldne) do petka (konec dražbe ob 20ih.)

Začne se v ponedeljek, 16. novembra 2020. Prijave za posamezne tedenske dražbe se zbirajo do srede pred ponedeljkovim začetkom dražbe.

Do polnoči v sredo pred začetkom tedenske dražbe. Npr. za prvo dražbo do 11. 11., 23:59.

Da, lahko se prijaviš na vsako tedensko dražbo, bodi le pazljiv, saj imajo nekateri tedni določeno temo (npr. Človeško telo in erotika, družbena kritika in naravovarstvo).

Vsak teden lahko prijaviš do 2 izdelka. Za vsak izdelek je potrebno izpolniti svojo prijavo.

Ne, ne delamo stalne platforme, temveč delamo časovno omejeno akcijo. Zakaj? Delno, ker menimo, da je tako veliko bolj zanimivo, delno, ker vse to delamo zastonj! 🙂

Težave s prijavo?

Če na obrazcu za prijavo naložite datoteko in vam ob pritisku gumba “Oddaj prijavo” pod sekcijo za nalaganje datotek javlja “temp file does not exist”, je to po vsej verjetnosti, ker ste že naložili datoteko in pritisnili gumb “oddaj prijavo”, a neko polje ni bilo v redu izpolnjeno.

V tem primeru samo ponovno naložite datoteko in oddajte prijavo =)

Osvežite stran in poskusite še enkrat. Če se prijavljate preko telefona in napaka ostane, poskusite preko računalnika.

Osvežite stran in poskusite še enkrat. Če se prijavljate preko telefona in napaka ostane, poskusite preko računalnika.

Če gumb sporoča *Procesiramo* več minut in se nič ne spremeni, poglejte svoj mail, če ste dobili potrditveno sporočilo. Če ga niste, osvežite stran s prijavami in ponovno poskusite. To je pogosta težava, če imate nestabilno internetno povezavo.

Če imate še kar težave, nam na umetnost@pimpmywalls.si ročno pošljite prijavo z istimi podatki kot so v obrazcu za prijavo.

V tem primeru nam ročno pošljite podatke iz prijavnega obrazca skupaj s sliko kar na mail umetnost@pimpmywalls.si